Fernisering på

Aktive medlemers Efterårsudstilling

søndag 25. oktober
kl. 13 - 16Udstillingen åben dagligt mellem
11 og 16
frem til 8. november

Lukket mandage.

Søndag den 8. november kan eventuelle købte værker afhentes hele dagen.
Aktive Brugeres EfterårsudstillingGulddysse Kulturgård er stolt af at præsentere

 

EFTERÅRSUDSTILLINGEN


Åbent daglig fra 11 til 16 frem til søndag 8. november. Mandag lukket

Kunstforeninger, der måtte ønske sig en særfremvisning kan bestille tid mandag den 2. november i dagtimerne eller om aftenen. Kontakt Lene Plank Vestergaard på mail: pilebrydegaard@mail.dk  for en aftale.

Atter i dette efterår er en del af de aktive medlemmer klar til at vise deres værker frem på den traditionelle efterårsudstilling. De aktive medlemmer arbejder på et eller flere af de seks værksteder, der alle er præsenteret på udstillingen.
Der vil således kunne ses såvel malerier af mange forskellige stilarter ophængt på væggene i udstillingslokalerne, keramik opstillet side om side med fornem glaskunst. Er man mere interesseret i smykker eller tekstiler, finder man også det, og ind imellem ser man kunstfærdigt udførte papirkunstværker.

Der har tidligere været stor interesse om foreningens efterårsudstillinger, som bliver smukt opstillet af en gruppe af aktive brugere fra de forskellige værksteder. Besøgstallet ligger som regel omkring 800 i løbet af de 14 dage udstillingen kan ses.Ved ferniseringen var der åbent i Cafeen i Stuehuset.
Rigtig mange af de mellem 300 og 400 gæster benyttede lejligheden til at købe en kop kaffe og et stykke kage og sidde og hyggesnakke i cafeen.

Stor tak til Henning Mørkeberg for hjælpen med at lave kaffe, til Caroline Hem for arbejdet med at servisere gæsterne og til de medlemmer, der kom med kage.

Overskuddet på 1.534 kroner går til værkstedernes drift.

I løbet af de 14 dage, hvor udstillingen var åben kom besøgstallet op på 837 og mange værker blev solgt på udstillingen.


_______________________________________________________________________________________________________________________
Gulddyssevej 70, Gundsømagle, 4000 Roskilde    *    formand@gulddyssegaard.dk