Åbne Værksteder september 2024

Åbne Værksteder 21. og 22. september 2024 klokken 11 - 16

Hele Gulddyssegården er åben...

Hele Gulddysse Kulturgård er åben i denne weekend, så gå på opdagelse og se alt det, vi kan tilbyde.

I keramiklokalet ser du aktive medlemmer dreje eller modellere skulpturer i ler. Måske nogen glaserer en ting, de tidligere har lavet og som har været brændt første gang. Du kan tale med de aktive medlemmer og alt, der har med keramikværkstedet at gøre.

I Skovlængen er pilefletholdet godt i gang med at flette kurve og andet.

I malerværkstedet fremstilles de smukkeste billeder.

I tekstil- og papirværkstederne møder du også kreative mennesker, der er parate til at fortælle om deres hobby og i sølv-og smykkeværkstedet finder du medlemmer, der ved en masse om, hvordan man arbejder med de ædle metaller.

Gå ikke glip af et besøg på gladværkstedet. Her bliver der skåret i glas og man lægger glas til rette, så det kan blive brændt i glasovnen og komme ud efter brændingen, hvor de enkelte glasdele er smeltet sammen til smukke kunstværker.

I Salen og Skovlængen møder du mange pileflettere, der arbejder med fletning af kurve og meget andet. De sælger også af deres produktion.

Vi er ved at skabe en skulpturhave, så tag og gå en tur udendørs og oplev de spændende og flotte skulpturer f.eks. de tre søjler “Elementerne”, som er fremstillet ved et stort samarbejde på keramikværkstedet eller de smukke “Solsikker”, som pilegruppen har lavet.

Vi glæder os til at byde dig indenfor til en snak og en kop kaffe.