Det Frivillige Arbejdsteam

Det frivillige arbejdsteam - De frivillige, der har bygget Gulddysse Kulturgård op og som fortsat kommer og renoverer på Gården

Alle medlemmer, passive såvel som aktive skylder det frivillige arbejdsteam så helt utroligt meget. Havde det ikke været for dem, havde vi ikke haft vores helt fantastisk skønne Gulddysse Kulturgård.

Vi er os helt bevidst, at Torben Sønderskov, som den brændende ildsjæl, han var har været, har været den helt uforglemmelige drivkraft. Men fair er det også at fremhæve, at uden de mange andre frivillige i arbejdsteamet, var vi ikke kommet dertil, hvor vi er i dag.

Arbejdsteamet april 2014

I 2008 satte en af de frivillige – kunstmaleren Kurt Allesøe sig for at male et portræt af hver af de frivillige, vi på det tidspunkt havde i arbejdsteamet.

Fra venstre ses Torben Sønderskov, Kaj Jepsen, Kurt Allesøe, Kurt Andersen, Arne Andersen, Valter Cloetta Jensen,  John Jensen, August Lassen og Freddy Lund Petersen.

Lige nu mangler to portrætter: Louis Olsen og Gorm Baun. De to malerier ligger beskadigede på Kurt Allesøes værksted. Vi håber på snart at se dem sammen med de andre ophængt i Slyngelstuen.

Billeder fra bygning af trappen ned ad skrænten fra p-pladsen til skoven - april 2024