Husapotekets hemmelighed

Kulturværkstedet præsenterer: Maria Lisette Jacobsen - Hyldemor med foredraget "Husapotekets hemmelighed"

Om sit foredrag skriver Maria Lisette Jacobsen på sin hjemmeside www.hyldemorshave.dk:

Som kvinder, mødre og helbredere har vi til alle tider kendt til planternes helbredende kraft. Vi har vidst, hvilken urt der voksede hvor, og hvad den gjorde af godt mod alle de små og store gener, som et menneskeliv byder på.

 
I dag har mange af os glemt denne viden. Vi er gået igennem et dannelsestab, hvor vi har mistet en grundlæggende viden om naturen og dens sundhedsfremmende gaver. 
 
Vi læner os op ad lægevidenskaben og ellers shopper vi amok i kosttilskud. Piller, olier, te og kapsler med navne, vi ikke aner, hvad betyder.
 
Men det kan være meget mere enkelt. De tilskud, vi har brug for, er som regel i de urter og planter, som gror i vores egen baghave. 
 
Tag kraften tilbage og tag ejerskab over din egen sundhed og få de bedste råd fra den kloge koges eget medicinskab, når Maria Hyldemor tager os med på en rejse ind i de algode planters evne til at helbrede, lindre og styrke sundheden for helt almindelige mennesker af i dag.
 

Hvornår:

Tirsdag 11. juni kl. 19 til 21.30

Pris:

100 kr./billet

Hvor:

Gulddysse Kulturgård,

Gulddyssevej 70, 4000 Roskilde

Køb billet hos 

marianne@druedahl.dk

eller

2627 0843

Om Maria Hyldemor:
 
Maria Lisette Jacobsen, som for nyligt er flyttet til Gundsømagle, er kendt som den nordiske shaman Hyldemor fra DR2-dokumentaren Heksen, Hedningen og Hyldemor. Hun udmærker sig ved sin ligefremme, levende og inspirerende formidling af urtemedicin og naturspiritualitet, og er aktuel med sin første bog Blandt urter og elverfolk – Årets gang i Hyldemors Have.
 
Som uddannet arkæolog og med en fortid i museumsbranchen er hun i dag kvinden bag den succesrige kursusvirksomhed Hyldemors Have. Hun har tusindvis af følgere på Instagram, Facebook og YouTube, hvor hun dagligt inspirerer og videregiver sin viden om helbredende urter, en hverdag i takt med årstidernes skiften og sit enestående liv som moderne, klog kone.