Aktive medlemmers efterårsudstilling 2024

Fernisering på efterårsudstillingen 27. oktober 2024 kl. 13 - 16

Hvert efterår glæder de af vores aktive medlemmer, der har lyst til at vise deres kunst frem sig til, at vise frem, hvad de har lavet siden sidste udstilling.

På Gulddysse Kulturgård er der otte forskellige værksteder, som alle har aktive medlemmer, der udstiller.

Udstillingen bliver sat op i samarbejde med udstillingerne og på en måde, hvor man blander alle kunstarterne mellem hinanden.

Målet er at slutresultatet bliver en smuk og harmonisk udstilling, hvor man kan se på smykker, glas, malerier, skulpturer lavet i mange forskellige materialer fra bronze over keramik til papir.

Det er bestyrelsens ønske, at udstillingen både er til beskuelse og til salg. Man kan således købe de udstillede kunstgenstande, men af hensyn til den samlede udstilling, kan man ikke få købet med sig på stedet. Først sidste søndag efter klokken 12, kan man komme og hente sit køb.

Kom og se den dejlige udstilling enten på ferniseringsdagen søndag den 27. oktober eller en af de øvrige dage frem til søndag den 10. november. Udstillingen er lukket på mandage.

I forbindelse med ferniseringen søndag den 27. oktober byder 8A fra Margretheskolen indenfor i cafeen, som man finder i Stuehuset.

8A har bagt kager, som de sælger sammen med kaffe eller te til meget rimelige priser.

Overskuddet fra cafeen går til klassekassen.

Hele cafearrangementet er desuden en fantastisk læring for de unge mennesker.