Aktive medlemmers efterårsudstilling 2023

Aktive medlemmers efterårsudstilling 2023

Aktive medlemmers efterårsudstilling 2023

Se Roskilde TV's udsendelse om efterårsudstillingen her

For 15. gang åbner Gulddysse Kulturgård dørene for Aktive Medlemmers Efterårsudstilling.

Som tidligere år kan man på udstillingen se værker lavet af vores aktive kunstnere hvad enten de arbejder på billedværkstedet, keramik-, glas-, bronze-, pileflet-, tekstil-, papir eller sølvværkstedet.

Det betyder, at man vil se billeder på væggene, glas, keramik, kurve, tekstiler, skulpturer lavet af bronze, papir, stentøj eller andre materialer stillet op på borde og piedestaler. Og så skal vi ikke glemme de mange smykker, som også bliver udstillet.

Smykkerne kan være fremstillet af metal, glas eller keramik. Altid mange muligheder, når kunstnerne er så kreative og fantasifulde.

Udstillingen har fernisering søndag den 29. oktober klokken 13 og vil derefter være åben dagligt fra 11 til 16 i 14 dage – DOG HAR VI LUKKET PÅ MANDAGE.

Søndag den 29. oktober har 7b. fra Margretheskolen valgt at lave cafe i Stuehuset. Her kan man købe kaffe/te og de lækreste kager. Klassen samler penge ind til deres klassekasse, så kom og støt dem for deres store arbejde. Det lykkedes de dygtige elever at samle 3.200 kr. ind til klassekassen. Tillykke til dem og på gensyn ved ferniseringen i foråret.

Efter Ferniseringen

Det blev til et brag af en fernisering med mellem 350 og 450 gæster.

Der var stort bifald til de mange smykke genstande, der er udstillet og mange skulderklap til Lene Plank Vestergaard og hendes team, der igen har formået at skabe en harmonisk udstilling med flotte helhedsløsninger, der tager hensyn til farveafstemning og hvor kunstværkerne kommer til deres ret.

Kom og se udstillingen, der er åben dagligt 11 til 16 frem til søndag  12. november. MANDAG LUKKET.

Det samlede besøgstal kom op på 975 gæster i løbet af den 14 dages periode, hvor udstillingen var åben.

På Gulddysse Kulturgård glæder vi os til at se jer alle igen ved forårsudstillingen 7. april 2024.

 

PÅ GENSYN