ARTQ udstilling september 2020

ARTQ udstilling

Billedkunstner Helle Lundsgaard Christensen fra Strøby Egede. Helles billeder er fulde af farver, som væver sig ind i hinanden i stemningsfulde udtryk af indtryk fra naturen. Blide og lette stemninger eller mere dramatiske, nøjagtig som naturens luner.

Billedkunstner Susanne Ruge fra Frederikssund. Susanne arbejder med æg tempera på lærred. Hendes billeder er abstrakte og inspireret af naturens mange former, farver og stemninger hvor huse og bygninger ofte dukker op. Hendes billeder opbygges i mange lag og udnytter æg temperaens transparente egenskaber.

 

Åbningstider dagligt 11-17.

10. til 20. september 2020

Kunstnersammenslutningen ArtQ inviterer til kunstudstilling på Gulddysse Kulturgård to-fr-lø-sø den 10.-13. september og to-fr-lø-sø den 17.-20. september. Weekenden 19. og 20. september er udstillingen en del af Roskilde Kunstrunde,

Kunstnerne er:

Billedkunstner Lilly Lund Hjorhøy fra Jægerspris. Lillys billeder er fulde af liv og lys og malet med en frygtløs kolorit på paletten. Hun elsker former og farver, og bruger tit store bevægelser når hun maler.

Billedkunstner Marianne Mønsted fra Værløse. Mariannes udtryk er for det meste abstrakte landskaber i glade farver, af og til med et figurativt islæt. Hun inspireres af naturens farver og lys, stemninger og drømme. I maleprocessen lytter hun til klassisk musik, som er med til, at fantasien bliver medspiller på lærredet.

Billedkunstner Ruth Rise Nielsen fra Jægerspris. Ruth er optaget af naturens skiften, lyset, vandet og himlen samt af huse og personer, der ofte opstår af fantasi i malerierne og som beskueren inviteres til at gå på opdagelse i.

Billedkunstner Birthe Villauma fra Værløse. Intuition er karakteristisk for Birthes malemetode og hun er dybt fascineret naturens store kraft og uendelighed, som inspirerer hende til de emner hun bearbejder i sine billeder.